Sun is shining in my heart..

İçimde bahar kelebekleri uçuşuyor.. Hele de Yalın'nın bu klibiyle, aşka geldim diyebilirim.. diyardan diyara gezdim. Dans ettim.. kırlarda yürüdüm..piknik yaptım.. şarkı söyledim.. evet şuan elimde mikrofon kocaman bir sahnenin ortasındayım, bir saniye bile düşünmeden kendimi sahneye atıyorum. 40 yıldır ordaymışım gibi.. herkes çoşuyor, ben gaza gelip daha çok dans ediyorum.. müziğin içinde kendimi kaybetmişim..


Gözlerimi kapatıyorum, yemyeşil bi bahçedeyim.. yanımda en sevdiğim adam.. gökyüzü dönmeye başlıyor, etraftaki ağaçları, çiçekleri görebiliyorum böylece, döndükçe dünya büyüyor sanki, yıldızlara kadar gidiyorum.. Herşey dans etmeye başlıyor.. Hiç durmadan..

Umutsuzluğa kapılır ya insan, birşeylerden tereddüt eder. Etmemek lazımmış.. sen kendi yolunda yürüyeceksin.. Hep dogru zamanı beklemiştim.. Öyle bir zaman yokmuş.. dogru zaman hayat ne zaman karşına çıkarırsaymış..sen karar veremiyormuşsun o dogru zamana.. mükemmel yok bu hayatta.. senin mükemmellerin var, senin mükemmelleştirdiklerin var. Ertelediğimiz birsürü güzel zaman var ya, hani dogru zaman değildir diye ertelediklerimiz, neler kaçırıyoruz oysa ki..

Ozaman müziğin sesini sonuna kadar açın, kendinizi müziğin ritmine bırakın..

Etiketler: , ,